HET BE RIJBEWIJS BEHALEN? HET KAN IN 1 DAG…!

Tijdens een kennismakingsles van twee uurtjes beoordelen wij jouw vaardigheden, leervermogen en maak je kennis met de instructeur en het voertuig. Na deze les kunnen wij inschatten of het behalen van je aanhanger rijbewijs in 1 dag te doen is.
De BE dagcursus kost € 495,-. (kennismakingsles, 6 uur rijles op dagopleiding incl. lunch, praktijkexamen). Je verzorgt en betaalt zelf, vooraf, de Gezondheids Verklaring op mijn.cbr.nl.

6 uur achter elkaar rijden is erg zwaar, daarom geven wij jou tussendoor ook even tijd om te lunchen en de theorietische stof door te nemen.

Wat kan ik verwachten?

Om in het bezit te komen van het aanhanger rijbewijs (BE) moet er (naast een GezondheidsVerklaring) 1 praktijkexamen worden afgelegd: een praktijkexamen “B/E “. Een Theorieexamen is niet nodig, wel worden er voor het examen wat vragen gesteld over lengtes en gewichten.

Op het rij-examen moet jij aantonen dat jij handig genoeg bent om zelfstandig met een auto met aanhanger of caravan aan het verkeer deel te nemen en daarmee te manoeuvreren.

Vooral de bijzondere verrichtingen vereisen de nodige aandacht. Tijdens de aanhangerrijlessen leren wij jou perfect met de auto en aanhangwagen om te gaan. 

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Slide - Tristan Kock

Aanmelden voor een rijles

J
0
Z
0
6
0
Ô
Versturen