HET BE RIJBEWIJS BEHALEN? HET KAN IN 1 DAG…!

Tijdens een kennismakingsles van twee uurtjes beoordelen wij jouw vaardigheden, leervermogen en maak je kennis met de instructeur en het voertuig. Na deze les kunnen wij inschatten of het behalen van je aanhanger rijbewijs in 1 dag te doen is.
De BE dagcursus is er al vanaf 349,- (1 uur rijles + praktijkexamen). Je verzorgt en betaalt zelf, vooraf, de Gezondheids Verklaring op mijn.cbr.nl.

Nog niet zoveel ervaring? Liever meer tijd om te oefen en rijden? Wij bieden ook de mogelijkheid voor een individuele dagcursus BE! Deze bestaat uit 5-6 praktijk uren en een praktijkexamen. Zoveel uren achter elkaar rijden is erg zwaar, daarom krijg jij bij de individuele dagcursus BE ook een lunch van ons. Tijdens deze pauze heb je ook nog even de tijd om de theorietische stof door te nemen.

De individuele dagcursus BE kost €549,- all in.

Wat kan ik verwachten?

Om in het bezit te komen van het aanhanger rijbewijs (BE) moet er (naast een GezondheidsVerklaring) 1 praktijkexamen worden afgelegd: een praktijkexamen “B/E “. Een Theorieexamen is niet nodig, wel worden er voor het examen wat vragen gesteld over lengtes en gewichten.

Op het rij-examen moet jij aantonen dat jij handig genoeg bent om zelfstandig met een auto met aanhanger of caravan aan het verkeer deel te nemen en daarmee te manoeuvreren.

Vooral de bijzondere verrichtingen vereisen de nodige aandacht. Tijdens de aanhangerrijlessen leren wij jou perfect met de auto en aanhangwagen om te gaan. 

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Slide - Tristan Kock

Aanmelden voor een rijles

J
0
Z
0
6
0
Ô
Versturen