Rijlessen gericht op de dagelijkse praktijk

Bij Rijschool Tristan Kock draait het helemaal om jou! Wij rijden voornamelijk rond in Almelo en Wierden aangezien daar ook het examen wordt afgenomen. Uiteraard geef ik voor de afwisseling ook rijles in andere omliggende dorpen en steden. Zo leer jij omgaan met verschillende verkeerssituaties en kan ik testen of jij al klaar bent voor het examen.

Ik geef heel duidelijk en direct les, straight to the point!  Jij krijgt van mij heel veel ruimte om fouten te maken. Duidelijke feedback en tips zullen jou helpen om te leren van je fouten en om uiteindelijk een veilige en verantwoorde bestuurder te worden.

 

Rijles in een TOYOTA

Wij geven rijles in Toyota's omdat die bekend staan als veilige, betrouwbare en zuinige auto's! Bij ons staat kwaliteit voorop en dat kun je zien aan ons slagingspercentage en de keuze voor onze lesauto's.

Wij geven les in een Toyota C-HR 1.2T Executive.

De Toyota C-HR is een stoere en comfortabele auto die zeer geschikt zijn voor het lesgeven! De hoge zit geeft de auto een mooi overzicht. De spiegels, het stuur en de stoelen zijn zo in te stellen dat iedereen van groot tot klein zich thuis kan voelen in deze auto's.

Vanzelfsprekend is er in de lesauto een navigatiesysteem aanwezig waarmee wij je leren om te navigeren door het verkeer: Dit is dan ook verplichte opgave voor het rij-examen! Daarnaast leer je rijden met cruise-control en biedt de automatische airconditioning een verkoeling op warme lesdagen!

Een achteruitrijcamera ontbreekt dan ook niet! Dit is wel 1 van de handigste snufjes die het parkeren nog eens makkelijker maakt!

De lesauto - Toyota Yaris
De lesauto - Toyota Yaris
De lesauto - Toyota Yaris
De lesauto - Toyota Yaris
De lesauto - Toyota Yaris
De lesauto - Toyota Yaris
Slide - Tristan Kock

Aanmelden voor een rijles

J
0
Z
0
6
0
Ô
Versturen