Autorijschool Wierden

Op zoek naar een rijschool in Wierden? Rijschool Tristan Kock is dé autorijschool uit Vriezenveen en omstreken. Tristan Kock gelooft in een persoonlijke benadering. Met deze wijze van rijles geven zorgen wij voor een positieve beleving, dit heeft uiteraard een goede invloed op het het leerproces van de leerling.

Goedkope autorijschool in Wierden

Zoek je een goedkope autorijschool in jouw omgeving zonder in te leveren op kwaliteit? Een autorijschool waarbij jij centraal staat? Neem dan contact op met Rijschool Tristan Kock uit Vriezenveen en lees meer over onze tips. Heb jij last van faalangst? Bij Rijschool Tristan Kock helpen wij jou verder en zorgen wij samen dat jij goed voorbereid het examen in gaat.

Doordat rijschool Tristan Kock de lessen continue aanpast, voldoet rijschool Tristan Kock telkens aan de behoeftes van de leerling. Zo ben je gegarandeerd van een gedegen en actuele rijopleiding van de beste rijschool uit Vriezenveen.

Rijles in Wierden en omstreken

Naast rijles in Wierden geeft Tristan Kock ook rijles in onder andere Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. Natuurlijk wordt je thuis of op school opgehaald en brengen wij je altijd netjes thuis, dat is de service van rijschool Tristan Kock.

Meer informatie of direct aanmelden bij rijschool Tristan Kock? Neem gerust contact met ons op!

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

 
Onze contactgegevens:
Telefoon: 06 223 42 137
E-mail: info@tristankock.nl
Slide - Tristan Kock

Aanmelden voor een rijles

J
0
Z
0
6
0
Ô
Versturen